Butzelaarstraat 70 | 8105 AR Luttenberg | Tel. 0572 - 301464 | contact@deboerschop.nl

Een fijne vakantie voor gasten met een beperking

Groepsaccommodatie de Boerschop, een accommodatie waar senioren, mensen met een beperking en hun verzorgers een fijn verzorgde vakantie kunnen beleven.

Een midweek  (maandag 15.00 uur t/m vrijdag 11.00 uur) of

langweekend  (vrijdag 15.00 uur t/m maandag 11.00 uur) is inclusief:

  • Bij aankomst koffie / thee en iets lekkers
  • 4x  / 3x diner.
  • 4x /  3x overnachting.
  • 4x  / 3x ontbijt.
  • 1x pannenkoekenlunch op donderdag.
  • Energiekosten en eindschoonmaak.
  • Toeristenbelasting.

Dit arrangement voor € 193,00 per persoon.

♣ Bij een langer verblijf wordt € 48,25 per persoon, per dag gerekend, dit is inclusief bovenstaande.

♣ Mogelijk: meerprijs lunchpakket, € 8,00 per persoon, per dag.

 

De maaltijden worden geserveerd in de sfeervolle eetkamer. U heeft samen de tijd om gezellig te genieten van een gevulde dis. In overleg houden we uiteraard rekening met uw dieetwensen e.d.

 

De accommodaties boerderij IJssel/Vecht en Regge zijn drempelvrij en rolstoelvriendelijk.

 

Max. 34 personen, 14 slaapkamers, boerderij IJssel/Vecht en Regge:

De gezellige zitkamer in de deel, met TV en stereo-installatie biedt comfortabele ruimte aan iedereen. In de IJssel en de Regge is een keukentje voorzien van servies, koffie- en theezet-apparatuur, magnetron en koelkast voor uw hapje en drankje tussendoor. De 34 slaapplaatsen (waarvan 8 hoog/laag bedden) zijn verdeeld over 14 slaapkamers, in de naast elkaar gelegen gebouwen IJssel/Vecht en Regge. In de deel van de IJssel zijn 2 douches en 7 toiletten, waarvan 2 toiletten aangepast voor mindervaliden. In de Vecht zijn 2 douches en 2 toiletten. In de Regge zijn 2 badkamers met douche en toilet, deze hebben aangepaste voorzieningen voor mindervaliden. Douchestoel en brancard beschikbaar.

 

Max. 24 personen, 9 slaapkamers, boerderij IJssel/Vecht:

Een gezellige zitkamer met TV en stereo-installatie biedt comfortabele ruimte aan iedereen. Er is een keukentje voorzien van servies, koffie- en theezetapparatuur, magnetron en koelkast voor uw hapje en drankje tussendoor. De 24 slaapplaatsen, incl. 4 hoog/laag bedden, zijn verdeeld over 9 slaapkamers, in de naast elkaar gelegen gebouwen IJssel/Vecht. In "de deel" van de IJssel zijn 2 douches (douchestoel aanwezig) en 7 toiletten, waarvan 2 toiletten aangepast voor mindervaliden. In de Vecht zijn 2 douches en 2 toiletten.

 

Max. 10 personen, 5 slaapkamers, boerderij de Regge:

Een gezellige zitkamer met TV en stereo-installatie. In deze accommodatie is een keukentje voorzien van servies, koffie- en theezetapparatuur, magnetron, afwasmachine en koelkast voor uw hapje en drankje tussendoor. De 10 slaapplaatsen (waarvan 3 hoog/laag bedden) zijn verdeeld over 5 slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft een wastafel met koud/warm water en kastruimte. De accommodatie heeft 2 ruime badkamers met toilet, aangepast voor mindervaliden. Douchestoel en brancard beschikbaar.

 

Eventuele rolstoel, tillift of andere voorzieningen kunnen in overleg bezorgd worden. U kunt gebruik maken van het draadloos internet, zodag u ook het thuisfront op de hoogte kan houden van de gebeurtenissen.