Butzelaarstraat 70 | 8105 AR Luttenberg | Tel. 0572 - 301464 | info@deboerschop.nl

Weekendje weg met vrienden of vriendinnen

Een leuk vriendenweekend organiseren is niet moeilijk. Op ons ruime buitenterrein is volop ruimte voor spel en ontspanning. Ontdek de pittoreske omgeving tijdens een wandeling, op de fiets of tijdens een huifkartocht. Of bezoek een van de vele plaatsen in de omgeving met volop leuke winkeltjes, activiteiten en musea.

Groepsaccommodatie Overijssel

De Boerschop is een authentieke vakantieboerderij in het Salland (Overijssel), tussen de IJssel en de Sallandse Heuvelrug. In onze volledig gelijkvloerse en drempelvrije groepsaccommodatie vindt u alles voor een ontspannen midweekje of weekendje weg met vrienden. U verblijft in prachtige, landelijke omgeving met volop natuur. In de buurt vindt u mooie plaatsen waar heel veel te doen is, zoals Nijverdal, Raalte, Rijsssen, Ommen, Hellendoorn, Deventer en Zwolle.

14 Slaapkamers voor maximaal 34 personen

In onze twee sfeervol ingerichte groepsaccommodaties is ruimte voor vriendengroepen van ongeveer tien tot en met 34 personen. Onze accommodaties beschikken over in totaal veertien slaapkamers, verdeeld over negen slaapkamers in boerderij IJssel/Vecht, max. 24 personen en vijf slaapkamers in boerderij de Regge, max. 10 personen.

Vriendenweekend, inclusief heerlijk eten.

U wilt lekker eten tijdens uw vriendenweekend? Maar er verder geen omkijken naar hebben? Dat kan bij De Boerschop. Wij verzorgen uw ontbijt, lunch, diner, buffet en barbecue volledig. U doet leuke dingen met elkaar en wij zorgen ervoor dat alles kant en klaar staat. En is het eten gedaan, dan ruimen wij zelfs weer voor u af.

Gastvrije ontvangst

Wij ontvangen u gastvrij en voelen ons er persoonlijk bij betrokken dat uw vriendenweekend een succes wordt. Wij zijn bereikbaar en aanspreekbaar voor alle vragen of verzoeken. U voelt zich thuis in onze gezellige accommodatie. Wij doen er alles aan om het u helemaal naar de zin te maken!