Butzelaarstraat 70 | 8105 AR Luttenberg | Tel. 0572 - 301464 | info@deboerschop.nl

Op paardrijvakantie in prachtig Overijssel

Ga je graag met elkaar paardrijden? Nationaal park de Sallandse Heuvelrug in Overijssel is een prachtig gebied voor je paardrijvakantie. In de omgeving van De Boerschop zijn diverse gemarkeerde ruitertochten te vinden. Wij bieden groepsverblijven voor 10 en 24 personen en negen royale paardenstallen.

Paardrijden op de Sallandse Heuvelrug

Vanaf De Boerschop kun je vele kanten op en genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur van het Salland. De Sallandse Heuvelrug en het Vechtdal - met bekende plaatsen als Ommen, Rijssen, Raalte, Nijverdal, Hellendoorn en iets verderop Zwolle – horen bij de mooiste gebieden van Nederland voor een vakantie met je paard. Velden, bossen, weiden, pittoreske landerijen en kabbelende beekjes vormen een schilderachtig landschap voor buitenrijden, zo vrij als een vogel.

Paarden vakantie inclusief heerlijk eten.

Op paardrijvakantie bij De Boerschop geniet je als ruiter of amazone volop van paardrijden in fantastische omgeving. Tijdens je verblijf zorgen wij voor heerlijke maaltijden uit eigen keuken. Zelf koken hoeft niet, wij zorgen ervoor dat er op afgesproken tijden een rijk gevulde tafel met allerlei lekkernijen klaar staat. Met persoonlijke aandacht en een warm onthaal zorgen wij voor een paardrijvakantie om nooit te vergeten.

Dagtocht te paard

Vanaf De Boerschop kunt u een dagtocht te paard maken. U rijdt ongeveer vijf kilometer door schitterend landschap naar het begin van een gemarkeerde ruiter- en menroute die u leidt over de Hellendoornseberg, Noetselerberg en Holterberg. Onderweg is er een rustpunt met een paddock en drinkwatervoorziening.

Paardenstallen aanwezig

Prachtige veldtochten maken doe je natuurlijk het liefst op je eigen paard. Op De Boerschop zijn paardenstallen aanwezig voor negen dieren. Ruime stalling met wasplaats en weidegang op een rustige plek, zodat uw dieren zich ook volledig op hun gemak voelen.