Groepsaccommodatie Regge, voor max. 10 personen, 5 slaapkamers

In de drempelvrije accommodatie kunnen 11 personen verblijven. Een voormalige stal die verbouwd is terwijl de authentieke details nog in het oog springen.

Een gezellige zitkamer met sfeerhaard, TV en een stereo-installatie. Een keukentje voorzien van servies, koffie- en theezetapparatuur, magnetron, koelkast, elektrische kookplaat en afwasmachine voor uw hapje en drankje tussendoor.

De 5 slaapkamers hebben ieder 2 één-persoons bedden, (1 slaapkamer met een stapelbed erbij) wastafel en kastruimte.  De boerderij heeft 2 ruime badkamers met toilet, douche en wastafel. Deze is extra ruim voor mensen met een beperking.

Rondom de hoeve zijn gezellige, gemeubileerde terrassen, tuinen en ruime speelweide.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten in onze eetkamer van de door ons goed verzorgde maaltijden. De maaltijden worden geserveerd in buffetvorm. Ook de afwas wordt voor u gedaan.

Zoekt u een groepsaccommodatie in Overijssel? Dan zit u bij ons in Luttenberg goed! Geniet van het prachtige Sallandse landschap!

Onze vakantieboerderij "De Boerschop" ligt aan de rand van het dorp Luttenberg, waar het Sallandse landschap met zijn ongerepte natuur borg staat voor dagenlang genieten.

Salland! Tussen de rivier de IJssel en de Sallandse Heuvelrug, in de provincie Overijssel. 

Lees hier meer over de omgeving.