Groepsaccommodatie IJssel / Vecht , voor max. 24 personen, 9 slaapkamers

In de sfeervolle boerderij kunnen 24 personen verblijven. De gezellige zitkamer met de ronde (elektrische) vuurplaats is ook voorzien van TV en stereo-installatie en biedt comfortabele ruimte aan iedereen. De accommodatie is gelijkvloers.

De slaapplaatsen zijn verdeeld over 9 slaapkamers, met wastafel en kastruimte, in de naast elkaar gelegen gebouwen IJssel/Vecht. In "de  Deel" van groepsaccommodatie de IJssel zijn 2 douches en 2 toiletten. Ook zijn er 5 toiletten waar u gebruik van kunt maken, maar ook de gasten van het restaurant. In groepsaccommodatie de Vecht zijn 2 douches en 2 toiletten.

Voor uw hapje en drankje tussendoor is er een keukentje voorzien van servies, koffie- en theezetapparatuur, magnetron, koelkast en vaatwasmachine.

Rondom de hoeve zijn gezellige, gemeubileerde terrassen, tuinen en ruime speelweide.

Tijdens uw verblijf geniet u in onze eetkamer van de door ons goed verzorgde maaltijden. De maaltijden worden in buffetvorm gepresenteerd. Ook de afwas wordt voor u gedaan. Zelfverzorging is niet mogelijk.

Genieten in Luttenberg, Overijssel, het prachtige Sallandse landschap.

Onze vakantieboerderij "De Boerschop" ligt aan de rand van het dorp Luttenberg, waar het Sallandse landschap met zijn ongerepte natuur borg staat voor dagenlang genieten.

Salland! Tussen de rivier de IJssel en de Sallandse Heuvelrug, in de provincie Overijssel. 

Lees hier meer over de omgeving.