Butzelaarstraat 70 | 8105 AR Luttenberg | Tel. 0572 - 301464 | contact@deboerschop.nl

Gezellig een weekendje weg met de familie

Houdt u een familieweekend of een familiereünie? Denk dan eens aan vakantieboerderij De Boerschop. In en rond onze groepsaccommodatie is er volop ruimte en gelegenheid om te doen wat u wilt. Een groepsactiviteit? Wij helpen u graag verder. Of wilt u lekker ongedwongen iedereen de ruimte en gelegenheid geven om even lekker bij te kletsen. Ook daarvoor biedt De Boerschop alle rust, ruimte en privacy.

Familieweekend in Overijssel

Op en rond onze gezellige boerderij aan de rand van de Sallandse Heuvelrug is van alles te doen voor jong en oud. Op ons ruime buitenterrein vindt u een speelweide met toestellen voor kinderen en ruimte om bijvoorbeeld te volleyballen, basketballen of tafeltennissen. Ook kunt u kiezen voor activiteiten als boerengolf en Highland Games. In omliggende plaatsen als Ommen, Hellendoorn, Rijssen, Raalte en Nijverdal vindt u diverse leuke bezienswaardigheden, winkels, musea en activiteiten. En in het lommerrijke landschap van Overijssel kunt u prachtig wandelen, fietsen of met een huifkar op pad, desgewenst inclusief volledig verzorgde picknick.

Groepsaccommodatie

De Boerschop biedt binnen en buiten volop ruimte voor een familieweekend. In onze gelijkvloerse en drempelvrije groepsaccommodaties IJssel-Vecht en Regge is overnachtingsgelegenheid voor groepen vanaf ongeveer tien tot en met 34 personen. Daarvoor beschikken wij over veertien slaapkamers: negen slaapkamers in de grootste accommodatie en vijf slaapkamers in de kleinste.

De comfortabele, gezellige zitkamer is uitgerust met open haard, TV en stereo-installatie. De keukens in de groepsaccommodaties zijn voorzien van servies, koffiezetter, waterkoker, magnetron en koelkast voor uw hapje en drankje tussendoor. En buiten kunt u verpozen op verschillende gemeubileerde terrassen.

Inclusief heerlijke maaltijden / of u kiest voor zelfverzorging.

Een gezellige barbecue. Of een heerlijk diner. ’s Morgens wakker worden met een goed ontbijt en tussen de middag even heerlijk lunchen. In onze sfeervolle eetkamer serveren wij volledig verzorgde, heerlijke maaltijden waar u geen omkijken naar hebt: wij koken voor u, dekken de tafels, ruimen af en doen de afwas.

Of u verzorgt dit lekker zelf in onze goed uitgeruste keuken.