Butzelaarstraat 70 | 8105 AR Luttenberg | Tel. 0572 - 301464 | contact@deboerschop.nl

Boekingsinformatie

 

Informatie:

Als u vragen heeft kunt u ons natuurlijk even bellen: 0572 - 301464.

Komen kijken:

U kunt ook een kijkje komen nemen. Neemt u dan wel van te voren contact met ons op zodat we een moment kunnen kiezen om vrij te kunnen rondkijken.

Opties:

Indien u nog niet definitief wilt reserveren, dan willen wij, geheel vrijblijvend, voor een week de data voor u vasthouden. Wij benaderen u dan eerst als er een andere aanvraag komt.

Reserveren:

Als wij alle benodigde informatie hebben: uw adresgegevens, de verblijfsperiode, de grootte van uw groep, de leeftijd van de eventuele kinderen en eventuele bijzonderheden sturen wij u de reserveringsformulieren in 2-voud toe. Dan is de boeking definitief. Eén formulier dient u voorzien van uw handtekening retour te sturen. 

Aanbetalingen:

Wij vragen een aanbetaling van 10% van de totale pensionprijs. Betaling binnen 14 dagen na ontvangst van de door u ondertekende reservering. 90% van de totale pensionprijs dient u 3 weken voor aankomst te voldoen.

Annuleringen:

Bij annulering van de reservering bent u een vergoeding schuldig, volgens de Recron voorwaarden berekend. U krijgt van ons een annuleringsverzekering meegestuurd, samen met het reserveringsformullier, waarvan u vrijblijvend gebruik kunt maken.