Boerderijen IJssel, Vecht & Regge, 34 personen

Welkom bij onze prachtige groepsaccommodatie De Boerschop, waar tot wel 34 personen comfortabel kunnen verblijven. Laat ons voor jullie zorgen door heerlijke maaltijden te verzorgen gedurende jullie verblijf. Ontspan in onze gezellige zitkamer, compleet met een ronde vuurplaats (elektrisch), televisie en stereo-installatie, waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen.

Luxe accommodatie

Onze luxe familie- en vriendenaccommodatie biedt onderdak in 14 slaapkamers verspreid over de gebouwen IJssel/VechtRegge, die rondom een sfeervol erf zijn gelegen. Er is een keukentje beschikbaar met servies, koffie- en theefaciliteiten, magnetron en koelkast voor snacks en drankjes gedurende de dag. De accommodatie is volledig gelijkvloers voor extra gemak. Buiten de boerderij zijn er gezellige, gemeubileerde terrassen, tuinen en ruime speelweides.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van door onze chef-kok verzorgde maaltijden in onze eetzaal, en wordt de afwas voor u gedaan. Ontspan en laat u verwennen, want in onze accommodatie is zelfverzorging voor ontbijt en diner niet mogelijk.

Genieten in Luttenberg, het prachtige Sallandse landschap. 

Ontdek het prachtige landschap van Luttenberg, gelegen in het hart van Salland, Overijssel. Onze vakantieboerderij "De Boerschop" bevindt zich aan de rand van het dorp, te midden van Salland, tussen de rivieren de IJssel en de indrukwekkende Sallandse Heuvelrug! 

Lees hier meer over de omgeving.