Groepsaccommodatie IJssel / Vecht en Regge, 14 slaapkamers, 34 personen

In de totale groepsaccommodatie kunnen 34 personen verblijven. Wij verzorgen de maaltijden voor jullie. In de gezellige zitkamer met ronde vuurplaats (elektrisch) is ook een TV en stereo-installatie en deze biedt comfortabele ruimte aan iedereen.

Luxe familie accommodatie / vrienden accommodatie

De slaapplaatsen zijn verdeeld over 14 slaapkamers in de rondom een erf gelegen gebouwen IJssel/Vecht en Regge. Er is een keukentje voorzien van servies, koffie- en theezetapparatuur, magnetron en koelkast voor uw hapje en drankje tussendoor. De accommodatie is gelijkvloers.  Rondom de hoeve zijn gezellige, gemeubileerde terrassen, tuinen en ruime speelweide.

Tijdens uw verblijf geniet u in onze eetkamer van de door ons goed verzorgde maaltijden. De maaltijden worden in buffetvorm gepresenteerd. Ook de afwas wordt voor u gedaan. Zelfverzorging is in onze accommodatie niet mogelijk.

Genieten in Luttenberg, Overijssel, het prachtige Sallandse landschap. 

Onze vakantieboerderij "De Boerschop" ligt aan de rand van het dorp Luttenberg, waar het Sallandse landschap met zijn ongerepte natuur borg staat voor dagenlang genieten.

Salland! Tussen de rivier de IJssel en de Sallandse Heuvelrug, in de provincie Overijssel.

Lees hier meer over de omgeving.