Butzelaarstraat 70 | 8105 AR Luttenberg | Tel. 0572 - 301464 | info@deboerschop.nl

Groepsaccommodatie IJssel / Vecht , voor max. 24 personen, 9 slaapkamers

In de sfeervolle boerderij kunnen 24 personen verblijven. De gezellige zitkamer met TV en stereo-installatie biedt comfortabele ruimte aan iedereen. De accommodatie is gelijkvloers.

De slaapplaatsen zijn verdeeld over 9 slaapkamers, met wastafel en kastruimte, in de naast elkaar gelegen gebouwen IJssel/Vecht. In "de  Deel" van groepsaccommodatie de IJssel zijn 2 douches en 7 toiletten. In groepsaccommodatie de Vecht zijn 2 douches en 2 toiletten.

Voor uw hapje en drankje tussendoor is er een keukentje voorzien van servies, koffie- en theezetapparatuur, magnetron en koelkast.

Rondom de hoeve zijn gezellige, gemeubileerde terrassen, tuinen en ruime speelweide.

Tijdens uw verblijf geniet u in onze eetkamer van de door ons goed verzorgde maaltijden. De tafels zijn gedekt en er wordt voor u afgeruimd. Ook de afwas wordt voor u gedaan.

Genieten in Luttenberg, Overijssel, het prachtige Sallandse landschap.

Onze vakantieboerderij "De Boerschop" ligt aan de rand van het dorp Luttenberg, waar het Sallandse landschap met zijn ongerepte natuur borg staat voor dagenlang genieten.

Salland! Tussen de rivier de IJssel en de Sallandse Heuvelrug, in de provincie Overijssel. Lees hier meer over de omgeving.